Thursday, February 18, 2010

baca2

tengah mencari mood untuk menulis blog sambil dengar lagu aizat 'pergi' . ok2 adjust lagi sikit mood tu. orait lets start. what to said?hhe

HAFIZ
sudah terbang ke SABAH. anyway gudluck yeh. selamat berjuang,hha chaiyok2! 7month missing.

BALIK KAMPUNG
sudah lama tak menjejakkan kaki ke muar JOHOR. rindu ke? rindu with people there. kawan2! ok,hee pergi wedding and wedding. xde bangunan tinggi2. love green. pokok2! feel very peace. siapa setuju with me?

CIK BOY AND CIK GIRL
kidnap title from feeda deon. look nice and cute. shearing is loving right.hha ok focus farah! hee merisik and bertunang. tahniah and tahniah. sudah bertunang yeh pakcik kuh. hope u happily ever after with cik girl ;) paksu bila lagi nak bagi maksu kat ktorang? tak sabar ni,hee

REPORT
um, masa untuk siap kan report. kasi habis terus. lectrure nak datang survey dah. um,betul ke ayat aku ni?hha pape jew lah. um,everyday teman aku tulis report. miss the day. "lau setakat nak report kat i pasal tak cukup makan i wat2 tak layan u nanti, wat2 tak kenal,hha" .

final report siap dah. tengs to encik sam and kak jijah for helping. just tinggal nak edit sikit2. beban sudah kurang,hee

DATE
um, trip pergi melaka this weekend. invited by my lovely friend. helmi bohari! "mama can i?" "of kos my dear" senyum2,hha

3 comments:

e p i x ____ said...

thanks visit :)
teruskan menulis entry2 menarik k :)

Da SimpLesT oF maL said...

ehlec dtg chek ko ble...????????

f.A.r.A.h said...

epix : tengs! ;)

akaml : tataw lah weyh.aq pun xsure.xdapat pape info pun lagi.