Saturday, January 1, 2011

happy new year 2011


01012011 number yang best kan. boleh buat number ekor ni. haha

happy new year pada semua. hope azam tahun yang sudah langsai dan azam tahun baru bakal menyusul.

celebrate new year dekat dataran. macam biasa memang sesak dengan manusia lah kan. baru pukul 11 malam jalan dah jam. parking jangan cakap lah, memang terabur gila. tengah jalan pun jadi. takde keje betul datang awal awal kan. hee

member cakap sambutan new year dekat the curve agak best. i-city pun sama. betul yeah? yang pasti, harapan untuk tahun 2011 adalah lebih baik dan baik dari tahun tahun sebelum nyer.

tahun 2010

* tahun pertama aku bekerja. tu pun sebab praktikal. penat ohh.
info : tak pernah kerja walaupun part time :) 1st time act macam 'real engineer' haha pergi site visit best sangat.

*dapat motor baru, nouvo LC. senang nak pergi balik kerja. orang cakap kalau bawak scoot sambil pakai baju kurung ayu gitu. haha orang cakap la kan.

*dapat habis kan semester 4 dan 5 dengan jaya nyer. dapat dekan. buat mama proud sikit walaupun tak banyak. hee

*family vacation kat langkawi! experience yang paling best dan gempak. sayang ketat ketat.

*hujung tahun 31 disember 2010, dapat lappy baru. compaq presario CQ42 ^_^

banyak lagi pun. kenangan terindah. hee ^_^

1 comment:

syakey said...

slamat tahun baru 2011!