Saturday, January 22, 2011

pilih ikot standard ke ikot hati or kelayakan?

dua hari amik masa pikir. apa yang susah sangat tak tau la kan. benda senang. tengok, pikir pikir, gerak mouse, klik. siap!

sape cakap senang. haha gila serabut otak macam nak pilih calon suami jew. erk, betul yeah?


pilihan ditangan aku. this is the best choice maybe. doa dan harapan agar aku dapat masuk salah satu universiti pilihan. mana mana pun takpe asalkan dapat habis kan apa yang aku dah mulakan. amin~

last semester! sem6 sudah. kena buat lebih baik. chaiyok chaiyok farah! ^_^ wink wink

10 comments:

Nobita Sensei said...

Untuk kejuruteraan telekomunikasi, better pilih unimap.

f.A.r.A.h said...

wah, unimap jauhhh la sgt2.
bukan tak nak :)

edora deon said...

thumbs up! :) .

Aidy Shahiezad said...

kenapa takde UTM ?? hurm...

---------
my latest entry:
Perempuan, Cukup-Cukuplah !!
http://aidyshahiezad.blogspot.com

f.A.r.A.h said...

dora : wink wink ^_^

f.A.r.A.h said...

aidy : bkn tak nak tapi takot nak apply. memang major course engineering kat situ tapi no komen. haha

Nasuha Salleh said...

kne buat plihn yg tepat
kalau keliru
istikharah la ye ;))

My Recent Post: Tatacara Eyeliner Hitam Keliling Mata

hans said...

buatlah keputusan dengan bijak yer

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

f.A.r.A.h said...

nasuha : thnks for da advice :)

f.A.r.A.h said...

hans : okeyh! :DD