Tuesday, April 5, 2011

bencikan orang atau bencikan perangai dia?

HOUSEMATE dari neraka

ok full stop :)


hey2 APRIL, lama i tak update blog uhh. mem busy kan diri. bila dah ramai sangat yang tahu link blog, rasa macam tak best pun ada. bukan maksud tak menghargai korang korang korang, tapi tah laa. ada stalker tak kat sini? mesti dia dah boring tunggu post from me, macam bagos kan :)

saya bakal nak jadi penggangur. tak sabar nyerrr, haha good news? in a few weeks bakal menamatkan zaman bujang dengan tutttt. ok, silap2 :) in a few weeks, im no longer a student. get it? 3 tahun belajar, fuhh lama woah. lepas ni insyallah sambung degree. im 21, still young. aja2 fighting!! semoga tuah selalu bersama dengan saya, AMIN!



4 comments:

farida amira said...

aku baru nak kembali belajar, kau dah habis beljar. huwaaa :(

f.A.r.A.h said...

pengalaman jadi student tak boleh beli kat mana mana. haha sabar dan tunggu la yeah. gud luck dear! :)

Da SimpLesT oF maL said...

eh..?
HOUSEMATE dari neraka...
what meanss.....??

f.A.r.A.h said...

hmm, lebih kepada sindiran. get it? kalau ikot kan mana ada n tak wujud pn housemate dari 'neraka'. just terasa nak tulis macam tu :)

tp agak ganas kan, HAHAHA