Wednesday, April 6, 2011

tolong lah jangan salah faham.


ouchh uolss, siapa2 yang rasa dia terasa dengan older post i tu,
u should not do that ok.
bukan tulis dengan sengaja.
banyak sangat yang tersirat dan tersurat.
apa apa yang kita buat mesti ada sebab nyer.
the truth is, sayang. tapi sebalik nyer? hmm

penat jaga hati orang :)

aku rasa 1 hari kat rumah macam berhari hari sekarang ni. different sangat sangat. dulu aku tak rasa macam ni. dulu lain kot. rasa ada someone or sometwo or some some yang faham. HAHA yang tak faham tu thanks yeah sebab sudi baca.

ADD ON : fact, mana ada HOUSEMATE dari neraka sayangg. more to sindiran. lu pikir la sendiri =.='

4 comments:

apik pehe said...

uihhh..xper2..apik x salah paham

f.A.r.A.h said...

haha bagus la cmtu :)

Teenager Housemaid said...

saya tak salah faham sebab ini first time lawat belog ini..hoho~

f.A.r.A.h said...

and for sure it is not your mistake bcoz u are not houseMATE but houseMAID, hehe