Friday, July 9, 2010

lepas gian sikit

tajuk je dah boleh melambangkan betapa ku rindu akan blog aku yang tercinta. dah berhabuk2 dua minggu tanpa khabar berita. tengs yek korang sebab tengok2 kan blog aku yang tak seberapa ni. haha line dekat behrang agak nazak dengan berukband yang macam takde fungsinya. kejap lagi around 11 pm nak gerak balik johor. tak sempat nak menatap blog puas2. *cet, poyo jew lebih ok, haha

subjek semester ni agak gempak. perlukan pertolongan beberapa orang untuk tolong aku memilih model elektif untuk salah satu pilihan subjek tambahan. subjek PROGRAMMABLE LOGIC CONTROLLER jadi pilihan. sebab utama? senang nak buat final projek. wah, pening kepala. hope so benda ni tak beban kan aku nanti :D

rindu punya pasal sampai demam2 kat sana. sangat menyusahkan ok. tak suka selesema. lepas tu demam then batuk. datang berpakej tu. mama cakap 'akak tak penah pun demam kalau duduk rumah, kenapa ni...' entah lah. kenapa eh? hee anis pun sibuk nak demam gak :P

housemate aku lima orang. semua best2 and takde la pack sangat. tak macam dulu. bersyukur sebab dikelilingi orang yang baik2. hah, pasal final projek. macam2 idea dah pikir. tapi kena reject. adoi susah bebenor yeh. any idea? kot2 ada yang baik hati nak tolong ke? hee pasal elektronik yeh kawan2. usaha dan pertolongan anda amatlah diharapkan dan dihargai. :)

later update lain. tak sempat nak bebel panjang2. bai2. :DD

3 comments:

Aidy Shahiezad said...

waa.. dah sambung sem balik ea..
gud luck !! :D

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/gejolak-rasa-jiwa-geraji.html

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

f.A.r.A.h said...

aidy : yup. thnks! nice entry. :)

suhai : milo! :DD