Sunday, June 27, 2010

last update from me [sedih]

ok tipu. just untuk seketika. hee alhamdullilah dikurniakan umur yang panjang. :DD

malam nak balik rumah sewa. without laptop. without berukband. means? takde blogging, takde facebook dalam schedule pembelajaran. blog akan berhabuk untuk seketika...

pening pikir pasal motor. nak bawa? tak nak? rasa tak payah sebab kat rumah sewa dah ada 2 motor dan 1 kereta. service pun belum lagi. guna dah nak dekat 5bulan tapi meter baru nak sampai 900km. hee

abah cakap bawa jew. boleh services kat sana. mama kata tak yah pun tak pe. tapi kena bawa gak takot nak guna. tapi jadual aku dengan anis sama jew. tak yah pun takpe. boleh pinjam. dah la lesen Lembu lagi.

anyway, chaiyok2 farah! :)

update ringkas

lots of love : FARAH

4 comments:

edora deon said...

kalau tanak bawa bagi aku bawa balik um .bahaha .

btw ,all the best lahh .

Aidy Shahiezad said...

berapa lame lesen Lembu tue boleh tahan ?? bukan stahun je ke ?? huhuhu... ;)

izzad said...

gogogo :)

f.A.r.A.h said...

edora : oh. keta nak moto nak. lebih ah ni. haha

u to. all the best yeh :DD

aidy : tah,haha lebih kurang la. setakat ni tak kira pn. main renew jew. hee

izzad : agogogog :)