Wednesday, September 15, 2010

tak reti sabar ke sayang.

tak sabar nak packing beg
tak sabar nak bangun pagi pagi esok
tak sabar nak mandi, makan and pape lah.
yang pasti tak sabarrrr!

act esok nak pergi LANGKAWI. family besar punya vacation. family sebelah mama. nak kutip duit raya kat sana plak. flight pukul 10am. orang cakap sabar itu separuh dari iman. semoga sifat sabar itu ada dalam diri saya :)

ahad balik dari langkawi. nak order apa apa just give me a call :DD start class on monday. bila nak update story baru tak tau laa. nasib baik assignment dah siap masa cuti puasa hari tu. good FARAH! well done :)

4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

woah beraya kt lngkawi
;D
smoge dpt duit smpai bole menampung duit pergi balik flight
huahuahua possible ke xD
xpe yg penting tuh ikatan sillaturahim @@

f.A.r.A.h said...

umm,betul2. haha ni bukan kutip duit tapi keluar kan duit dengan banyak nyer adalah. hee
btw,thanks! :)

Fello Ariza said...

selamar bercuti!~ jgn lupe souvenir :P

f.A.r.A.h said...

uui,siap kirim lagi tu.haha nk tuntut mcm mne la tu kn 0_o