Tuesday, October 5, 2010

bandar cahaya.

bandar cahaya part 1

petang sabtu gerak dari behrang lepas majlis anugerah ketua dekan dilangsungkan. ceh ceh, ayat skema sekejap. haha pergi open house isi perut kasi penuh dulu baru gerak pergi KL. selama dua hari makan free jew. haha nikmat nikmat.

lepak rumah aisyah then malam terus gerak pergi i-city. first time jejakan kaki kay i-city sangat lah excited! lampu lampu yang silaukan mata.


act pergi KL nak cari barang barang final projel bersama sama hero gadis-gadis melayu di atas ni. tapi lain pula jadi nyer. "kita amik jew la LED kat sini untuk final projek.." hahaha gelak dengan galak nyer. LED stand for Light Emitting Diode for students electrical dan electronic :)

bandar cahaya part 2

next week nyer aku ada attend satu weeding. then jumpa member member. request dari mereka untuk pergi i-city that night! ahaa, let go baybeh. aku as a driver. lai lai laiiii.

gerak dari kl kul 8pm sharp. sampai sana around 10pm sebab jalam pack gila. jem ohh. sampai jew kat shah alam hujan lebat selebat lebat nyer. "farah bawa kereta sopan ohh..." ahaa, saya memang macam ni. sori sori, hee

hujan tak menunjukkan tanda nak berenti. so, redah hujan adalah cara yang terbaik. dua orang yang excited dan kalis air. along dan angah. tangkap gambar mana yang patut then balik. cari tempat makan dekat selayang baru, taman bidara pekena sup ekor hujan hujan. memang terbaik! around 2am sampai rumah :)

2 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

bestnyer..
:-)

f.A.r.A.h said...

uhuuu, memang best. dah pergi ke? :DD