Saturday, December 11, 2010

siapa rasa rasa dah SUNAT angkat tangan.

sunat tu sakit ke? erghh. esok adik aku nak sunat. um, experience baru. tak sabar nak dengar dia jerit esok. haha

tapi adik aku macam cool jew. or buat buat cool tak tau la pula kan. macam tak takut jew. umur 7tahun. baru darjah satu.

sekarang trend sunat dah baru. tak macam dulu dulu rasa nyer. sekarang lagi meriah. rasa nyer event esok siap ada tepung tawar and pancut air dari pili bomba ramai ramai. meriah kan. perasaan takut tu dapat ditepis dengan jaya nyer.

fuh, tak sabar nak tunggu esok. macam aku plak yang nak kena sunat. HAHA

2 comments:

Mr. J said...

sunat adalah satu perasaan yg best.. hehe

Suai kenal dgn Fasha Sandha

f.A.r.A.h said...

haha best la sangat kan.