Saturday, December 4, 2010

bila dah sampai seru, terpaksa laa.

morning semua!
tajuk entry macam hampeh kan.
tak tau nak tulis apa sebenarnyer.


next monday dah start rutin baru. start new semester. hopefully aku boleh buat dan berjaya. im a SENIORITA sekarang. haha macam tak percaya jew dah semester 6 and nak grad diploma. masuk tahun depan juga, im 21 years old! fuhh, takpe. its just a numbers. tp nombor ni macam besar sangat kan??

azam dan semangat yang baru konon nyer. nak yang lagi baik dari semester lepas. harap harap termakbul impian. macam macam dah rancang. kita hanya usaha. DIA yang menentukan.

semalam pendaftaran untuk semester baru. subjek untuk semester 6 nampak nyer lagi parah. kena lebih struggle lagi kot. macam biasa ada subjek elektif dan kena buat pilihan. konfius means tak tahu nak pilih yang mana.

semoga semua berjalan dengan lancar. study betul betul yeah farah. ketok dengan sudip kalau main main *motivate diri sendiri, haha

engineer to be :) wish me luck ^_^

6 comments:

aTan aHmad said...

Post Terbaru = CELCOM Promo!!!!

Study rajin2... jgn malas2 yea...hehehe

f.A.r.A.h said...

atan :)

gabanMorka said...

same here...tapi rabu r start, then grad!haha

f.A.r.A.h said...

gaban : wah, kita serupa, haha beza dua hari jew :)

Da SimpLesT oF maL said...

woooiiittttss...
t study skali k...heeeeeeee

f.A.r.A.h said...

akmal : baik wok. HAHA