Sunday, August 8, 2010

hiking kat BROGA! memang best wa cakap sama luu.

penat, tak cukup tidur,best, semua ada! u should go la babe. environment yang sangat lah indah. kabus2 yang tebal dan sejuk. kul 3pagi tapi lebih sikit dah bangun. haha kejut kezen2 ku tercinta dan paksu ku sayang. excited terlebih,hee

broga hills terletak kat semenyeh, kajang kot. nak cakap extreme takde la sangat sebab budak kecik pun ada naik gak. dah lama plan tapi baru pagi tadi terlaksana impian nak menjejaki puncak gunung broga!!haha

sape yang rasa2 diri dia mengeluarkan peluh yang sangat banyak sila lah bawa baju extra. air mineral jangan lupa. benda wajib tuu. cokelat ke kan. tapi yang pasti kat broga memang ramai orang. tapi kalau datang pagi takde la terik sangat panas kan. kamera sini sana. dah macam pesta.

pic will upload later :) cantik wok!

ok. done! update ringkas. penat sangat2. lepas ni nak balik rumah sewa pula. lagi? haa, HAPPY BIRTHDAY to putri si kecil molek.


*lepas ni dah bermula diari baru dalam hidup masing2. selamat berpuasa! banyak kan amalan yeh kawan2, terawih ke tadarus al-quran ke :DD

4 comments:

Ismail Noh said...

nak tengok gambar sebab saya pencinta gambar :)

f.A.r.A.h said...

haha baik bos! akan saya upload utk anda. tp later k :D

~chika loco~ said...

pegi xajak paan!!!

f.A.r.A.h said...

tak tau la paan nak ikot n suka benda2 cmni. len kali roger awal2 boleh konvoi. best wooo.hehe