Wednesday, November 24, 2010

gua dapat rm500 cash. korang ada ke?

kerek tak? kerek tak? haha hasil duit nuffnang ke? ya enggak laa. tengah sapu sampah jumpa duit. korang caye? mesti lah tak kan. aku tau korang lagi kaya dari aku ^_^

masa first time orang tu bagi duit ni, aku senyum jew sambil ucap "terima kasih.."

cuti semester 3weeks ni aku duduk rumah jew. tak merancang nak keluar pergi mana mana. malas dan takde kawan nak keluar. *katak bawah tempurung. takde orang nak kawan :( haha time ada duit takde orang nak ajak keluar. time papa kedana terhegeh hegeh nak ajak jalan jalan. haisyooo.

so, i shopping with my sibling laa. si gemuks! wedge CROC :)

handbags! mama cakap i should have one.

lagi? adalah shawl, inner syria, jam tangan dan lain lain. cari wedge colour hijau tapi takde.

fatin liyana

love to read her blog. fashionista. cantik! bukan nak jadi seperti dia. tak mampu pun. tapi cuba untuk ubah diri menjadi bukan yang terbaik tapi yang lebih baik dan baik. *sigh, tiba tiba :)

btw,dapat duit ni dari sumber yang halal. sayang abah sangat sangat. thank you so much! :DD

12 comments:

hans said...

wow
seronok ekau shopping
jeles


P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 - Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

edora deon said...

belanja la gile :))

f.A.r.A.h said...

hans : alah,ekau lagi kaya dari eden yg pasti nyer kan? haha tak payah nak jelez sgt eh :DD

f.A.r.A.h said...

edora : balik lah gilee! U_U

Da SimpLesT oF maL said...

oit...g shopping x ajak....hahahaha
simpan sama dwet tue wat blanja aq mkan..hahahaha

f.A.r.A.h said...

mal : lambat :P nk bayar yuran sem6. meringankan beban. ahaks! :DD

hans said...

kaya apa deh
xada duit derr

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

f.A.r.A.h said...

hans : ok laa mr.hans. rendah diri nampak :)

Aqila Safuan said...

seronoknyeee

f.A.r.A.h said...

aqila : mmg seronok :)

Nurulbadiah Lai said...

wahhh
lamanya xshopping
windu sgt baca ur entry..terus rase meronta2 nk shooping
sok rasa cam nak g rompak bank..

hehehe

btw u comel dah..:

f.A.r.A.h said...

nurulbadiah : nak join rompak bank sekali boleh? :DD