Sunday, May 9, 2010

maksud huruf pertama nama..


sound intresting. kredit to tuan punya blog.

nama budak perempuan banyak yang mula dari NUR or NOR or NURUL

N Baik hati dan rapi dalam berpakaian. Mereka suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan. Kelemahannya, mudah bersedih hati dan kurang percaya diri.

nama aku nak pilih N or F?

F Punya pendirian yang teguh, tidak mudah goyah dan keras kepala. Mereka juga sukar memaafkan. Tidak setia dan amat berhati-hati bila berbelanja.

*saya memang baik and susah nak maafkan orang. tapi i setia ok! :) haha yang pasti benda ni datang dari diri sendiri. cara kita nak corakkan hidup masing2. nak baca boleh nak percaya suka hati lah.

6 comments:

✖Qucai✖ said...

N for me yg bab "suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan" tu je ad pd aq.. hahahhah

how bout K??

E.L.I.Z.A said...

hmm bagus nye benda ni..camne nk cek? cek la utk k.eli heheh huruf E tau ;-)

f.A.r.A.h said...

kucai : haha.K yeh? um,K Pandai berjenaka. Hari-harinya sentiasa ceria walaupun perasaannya gundah. Kelemahannya suka bercerita rahsia sendiri.

f.A.r.A.h said...

eliza : kan dah bagi link tuan punya blog. klik jew lah. :) just for fun.

E Pandai dan penuh pertimbangan dalam menjalankan tanggung jawab. Sikapnya periang bila hatinya senang, tetapi suka berdiam diri apabila hatinya gundah dan boleh membuatkan hati orang lain terluka.

E.L.I.Z.A said...

aiyaaaaaa..x perasan ada link owner blog..btw tq bg jawapan hehhe...alkisahnya gitu rupanya perangai E hehehhe

f.A.r.A.h said...

eliza : hee, xpe2 dimaafkan. ;)