Tuesday, May 4, 2010

wedding at kuala kangsar

bila nak kawen ni? tak terfikir ke arah tu lagi. saya kecik lagi lah! haha kalau ada abang korea yang nak kawen ngan aku boleh gak. haha merepek. act nak story pasal wedding kakak anem.

hari jumaat amik cuti semata2 nak pergi kuala kangsar. jakun! haha sori bos cuti tak gtaw.
so, sebelum solat jumaat dah ready. tiket bus belum beli lagi. abah hantar sampai jln duta. naik bus transnasional kul 3pm. sampai dalam kul 6pm. tak awal tak lewat. hee

malam tu kak lin nikah. penat2 tapi enjoy. 1, 2, 3 smile :) dia sangat cantik.

ini kisah kami. sanggup datang jauh2 and amik cuti tau tak anem. sayang korg lah.

tema wedding kelabu biru maybe. aku pun tak paham. tapi yang perempuan cantik sangat. yang lelaki tak perasan plak ;)
tolong makcik2 potong buah2 an nak buat rojak. sedap kan rojak aku? *wink2

*en haffiez call kirim salam kat semua.

continue, haha berkat usaha photographer import dari indon *tipu* dapat lah gambar yang cantik2 ni. camera dia cun oh. bila nak dapat ni??
malam adalah masa untuk berpoya2. hayati keindahan lampu2 neon and apa2 yang ada lah. sori gambar agak gengster. tapi cool,hha tengs anem!

spend time with korang adalah the best. pusing2 jalan2 kat masjid yang indah rekaan nyer, istana yang cantik. ok done! :)

7 comments:

rnimx_blubewwy said...

hhe is da best moment wif u all...
fara n anes!!!
hhe sudah boleh out semata nak bace fara nye blog yg baru update.. ;)
tengs kowang sume!!!

~chika loco~ said...

jgn nak indon la!!!

f.A.r.A.h said...

anem : oh yeh!

paan : dengki la kau ni.haha

~chika loco~ said...

ade ke ckp aku indon???
korg ni...
tau la aku power ckp indon tp jgn la ckp aku indon...

f.A.r.A.h said...

haha kau memang indon kan paan?hee
kau yg ckp aritu. wat2 lupa plak.

Anonymous said...

haha...
siot je kate kami indon...
yg indon paan sorg je...
hahaha...

f.A.r.A.h said...

tengok paan,member sendiri pun ckp kau indon.
so nak wt cmne kn?haha