Friday, July 10, 2009

restoran nelayan

emm,semalam aku and family pegi makan kat restoran nelayan. dekat titiwangsa, restoran ni sangat la cantik, tepi2 jalan, tepi2 longkang, carik la sendiri,hhe tp ade satu restoran jew kowt kat situ.

makanan dia memang nyum2,hhe sedap2 oh. price? ok la kowt sebab abah aku yg bayar,hhe price untuk adult around rm22++ kowt. nak makan sampai muntah pun xpe. sila la cuba..

emm,nama pun restoran nelayan so menu yang ada majoriti seafood la kan. nak eja restoran panjang sangat la so aku panggil kedai ajew suda,hhe jangan marah ye emm,kedai ni lawa ok. macam makan kat tepi laut. siap ada orang maen muzik agy time kita ngah syok makan.

disebabkan ketamakan yg melanda mama suh amik makanan banyak2,hha lantak ah. dah bayar kan,hee time to eat! actually aq tak lapar pun time tuh. biasa la nafsu makan still ada. tak boleh oh tengok orang makan,hee semua orang makan nasi so, aku tengok jew la. bukan diet tp tunggu seafood aku di steamboot kan. tol ark ayat aku ni?hhe


lelaki hensem kat atas tu adalah abah aku. bukan chef kat sini. dilarang mengorat dia ok,hhe gambar tak berape best sebab captured guna hendset. xguna bawa kamera canggih2 pastu tibe2 xde beteri. ngeng, bikin panas jew la. tapi mood nak tangkap gambar still berleluasa! hha

ini wawa. dia sangat gemok dan selalu kelaparan. sape nak kenal ley call 999 ok. kechik nyer hal,hhe dia cakap bazir duit jew datang sini. really? tapi makan banyak jew.

mama and abah. say cheese! hhe berdua lebih baik. sayang kamOo ketat2 la. terimas ya sebab bawa ktorg datang sini. tengs sebab selalu bawa ktorg g dinner and the best is tengs a lot sebab jadi banker aku,hee

adik2 aku yang selalu buat aku pening kepala and rasa cam nak belasah jew. dush2!

2 comments:

.ella. said...

weee..best!
teringat memori lame kat situ..=)

f.A.r.A.h said...

best kn?hhe
sweet memori eh ella..;)